Blackjack piyasaya sürüldü oldukça uzun bir zaman önce – uzun bir süre organizasyon sanal platformlar. Ünlü bir teoriye dayanarak, kart oyunu icat edildi İtalya yaklaşık. O dönem için bu oyun ismiyle biliniyordu “Otuz bir” İçinde, mevcut blackjack çeşidiyle karşılaştırıldığında online casino maksimum sayı hedef puan eşitti 21 değil 31.

Blackjack İspanya, Fransa ve ABD

İspanya blackjack 1611’de popülerlik kazandı. Bir versiyonu var eğlence icat edildi çok daha erken, çünkü ondan konuşuluyor başlangıç baskılarda yazar Miguel de Cervantes.

Fransız “Vint-et-Un” eğlencesini biliyorlardı çok benzer modern blackjack, 1817’de. ilk etapta yayıldı alt sınıf arasında, ancak kademeli olarak elit tabakalar. ABD kart blackjack yaratıldı yaklaşık aynı dönemde Fransa topraklarında ile . iktidara Fransız göçmenler getirildi. mevcut başlık kart destesiyle oynamak buldu özellikle Eyaletler’da. Tanıtıldı açıklama ilişkili Altına Hücum zamanları. Kelimelerin birleşimi “Blackjack” takma adı sfalerit – mineral bileşimli madde yakınında alışkanlık olarak çıkış zengin buluntu.

Devasa popülerlik blackjack edinildi ABD daha sonra Nevada eyaletinde çalışmak yasal hale geldikumar tesisleri 7 slot. oyun misafirler kulüpler en sık oynanır rulet ve poker.

Blackjack simülatörü sanal eğlence platformlarında

İlk siteler 7slots çevrimiçi ortaya çıktı doksanların başı geçen yüzyıl. O anda web sitelerinde eklenmeye başlandı her tür türler kart simülatörü blackjack makinesi. çevrimiçi blackjack dahildir bilgisayar programı. Bir deste kart otomatik olarak dağıtılır ve sonuçlar hesaplanır mevcut kombinasyon dikkate alınarak. rastgelelik için kart kaybı sorumluluk taşır özel matematiksel algoritma – rastgele sayı üreteci.

Teknolojinin gelişmesiyle bağlantılı olarak oldukça yakın zamanda bir yol ortaya çıktı blackjack’i aç çevrimiçi. Bu oyun formatı adlandırılmış “Canlı”. Bayiler düzgün donanımlı tesislerde kalır, bunlardan gerçek zamanlı düzenlenir çevrimiçi yayın. Oyun odasında olup bitenler hakkında izin veriliyor takip etmek kurulu web kameraları aracılığıyla .

Blackjack’in basit kuralları vardır. Mevcut ana oyun stratejisi, gönderildi tablo biçiminde yayınlandı |yayınlandı|sergilendi|görüntülendi. özel sütunlar belirtildi, ne olaylar olmalı uygulamak etkisi altında krupiyenin kartları ve aktif birinci el.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.